زمان خواب بهترین زمان برای مصرف داروهای فشار خون است
فروشگاه ابنترنتی تجهیزات پزشکی ماهان مدیکال
زمان خواب بهترین زمان برای مصرف داروهای فشار خون است
یک شنبه 6 مهر 1399 ساعت 10:50 | بازدید : 13 | نویسنده : ماهان مدیکال | ( نظرات )

در افرادی که فشار خون بالا دارند و تمام داروهای ضد فشار خون خود را در یک نوبت قبل از خواب مصرف می کنند ، فشار خون بهتر کنترل شده و خطر مرگ یا بیماری ناشی از مشکلات قلبی یا رگهای خونی به طور قابل توجهی کمتر است ، در مقایسه با افرادی که صبح ها داروهای خود را مصرف می کنند ، طبق تحقیقات جدید

محاکمه کرونوتراپی Hygia ، که امروز (چهارشنبه) در مجله قلب اروپا [1] منتشر شده است ، بزرگترین تحقیق برای بررسی تأثیر زمانی از روز است که افراد داروهای ضد فشار خون خود را روی خطر مشکلات قلبی عروقی مصرف می کنند. 19،084 بیمار را به طور تصادفی قرص خود را هنگام بیدار شدن یا هنگام خواب مصرف کرد ، و آنها را برای بیشترین مدت - به طور متوسط ​​بیش از شش سال - دنبال کرده است و در این مدت فشار خون سرپایی بیماران بیش از 48 ساعت بررسی شد حداقل سالی یکبار

محققان ، كه بخشی از پروژه Hygia به رهبری پروفسور Ramón C. Hermida ، مدیر آزمایشگاه های مهندسی زیستی و كرونوبیولوژی در دانشگاه ویگو ، اسپانیا هستند ، دریافتند بیمارانی كه داروهای خود را هنگام خواب مصرف می كنند تقریباً نیمی از خطر را دارند (45٪) کاهش) در اثر مرگ یا حملات قلبی ، سکته قلبی ، سکته مغزی ، نارسایی قلبی یا نیاز به روشی برای رفع انسداد عروق تنگ شده (عروق کرونر) ، در مقایسه با بیمارانی که از خواب بیدار می شوند.

محققان آنالیزهای خود را تنظیم کرده اند تا عواملی را که می توانند بر نتایج تأثیر بگذارند مانند سن ، جنس ، دیابت نوع 2 ، بیماری های کلیوی ، سیگار کشیدن و سطح کلسترول در نظر بگیرند.

هنگامی که آنها نتایج فردی را بررسی کردند ، دریافتند که خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی یا رگهای خونی 66 درصد کاهش می یابد ، خطر سکته قلبی 44 درصد ، عروق مجدد عروق کرونر 40 درصد ، نارسایی قلبی 42 درصد و سکته مغزی 49

پروفسور هرمیدا گفت: "در رهنمودهای فعلی در مورد درمان فشار خون ، زمان درمانی ترجیحی ذکر نشده است یا توصیه نمی شود. بلع صبحگاهی رایج ترین توصیه پزشکان بر اساس هدف گمراه کننده کاهش سطح فشار خون در صبح بوده است. با این حال ، پروژه هایژیا قبلا گزارش شده است که فشار خون سیستولیک متوسط ​​هنگام خواب فرد مهمترین و مستقلترین نشانه خطر بیماریهای قلبی عروقی است ، صرف نظر از اندازه گیری فشار خون در هنگام بیداری یا هنگام مراجعه به پزشک. بعلاوه ، هیچ مطالعه ای نشان نمی دهد که درمان فشار خون بالا در صبح کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را بهبود می بخشد.

"نتایج این مطالعه نشان می دهد بیمارانی که به طور مرتب داروهای ضد فشار خون خود را هنگام خواب مصرف می کنند ، برخلاف هنگام بیدار شدن ، فشار خون کنترل شده بهتری دارند و از همه مهمتر ، خطر مرگ یا بیماری قلبی را به طور قابل توجهی کاهش می دهد و مشکلات رگهای خونی. " [2] [3]

پروژه Hygia از شبکه ای متشکل از 40 مرکز مراقبت های اولیه در سرویس بهداشتی تأمین اجتماعی گالیسیا در شمال اسپانیا تشکیل شده است. در مجموع 292 پزشک درگیر این پروژه هستند و در زمینه کنترل فشار خون سرپایی آموزش دیده اند ، که شامل بیمارانی است که کاف مخصوصی دارند که فشار خون را در فواصل منظم در طول شبانه روز ضبط می کند. آزمایش کرونوتراپی Hygia در کنترل فشار خون به مدت 48 ساعت و نه بیشتر از 24 ساعت معمول غیر معمول است.

بین سالهای 2008 و 2018 ، 10،614 مرد و 8،470 زن از نژاد اسپانیایی قفقازی ، 18 ساله یا بالاتر ، که با فشار خون بالا تحت فشار خون بالا تشخیص داده شده بودند ، در دادگاه استخدام شدند. آنها باید به روال فعالیت روزانه و خواب شبانه پایبند باشند ، به این معنی که نمی توان گفت اگر یافته های مطالعه در مورد افرادی که شیفت شب کار می کنند ، امکان پذیر نیست.

پزشکان هنگام پیوستن به مطالعه و در هر بار مراجعه به کلینیک ، فشار خون را تحمل کردند. کنترل فشار خون سرپایی طی یک دوره 48 ساعته پس از هر بار مراجعه به کلینیک و حداقل سالی یک بار انجام می شود. این به پزشکان اطلاعات دقیق در مورد فشار خون متوسط ​​در طول 48 ساعت ، از جمله میزان فشار خون کاهش یافته یا "فرو رفتن" در هنگام خواب بیماران را داد.

در طی پیگیری متوسط ​​(متوسط) 6.3 ساله ، 1752 بیمار در اثر مشکلات قلبی یا رگهای خونی ، یا سکته قلبی ، سکته مغزی ، نارسایی قلبی یا عروق مجدد عروق کرونر فوت کردند. داده های حاصل از پایش فشار خون سرپایی نشان می دهد که در مقایسه با بیمارانی که از خواب بیدار می شوند ، فشار خون بیماران در هنگام خواب و روز به طور قابل توجهی پایین تر است و فشار خون آنها در شب بیشتر کاهش می یابد. کاهش تدریجی فشار خون سیستولیک شبانه در طول دوره پیگیری مهمترین پیش بینی کننده کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی بود.

پروفسور هرمیدا نتیجه گیری کرد: "یافته های آزمایشگاه کرونوتراپی Hygia و آنچه قبلاً از پروژه Hygia گزارش شده است ، نشان می دهد که متوسط ​​فشار خون هنگام خواب و فشار خون در شب ، اما فشار خون روزانه یا فشار خون در کلینیک اندازه گیری نشده است. ، به طور مشترک مهمترین نشانگرهای ناشی از فشار خون در خطر قلبی عروقی هستند. بر این اساس ، نظارت بر فشار خون سرپایی شبانه روزی باید روش پیشنهادی برای تشخیص فشار خون واقعی شریانی و ارزیابی خطر بیماری های قلبی عروقی باشد. علاوه بر این ، کاهش فشار خون سیستولیک متوسط ​​در هنگام خواب و افزایش کاهش نسبی فشارخون در زمان خواب به سمت الگوهای فشار خون طبیعی نرم تر هر دو به طور قابل توجهی محافظت می کنند ، بنابراین یک هدف درمانی مشترک جدید برای کاهش خطر قلبی عروقی است. "

در حال حاضر پروژه Hygia در حال بررسی بهترین سطح فشار خون در هنگام خواب است تا به طور موثرتری در آزمایش THADEUS (درمان فشار خون بالا در هنگام خواب) خطر قلبی عروقی را کاهش دهد. [4]

محدودیت های آزمایش گاهشناختی Hygia شامل این است که نیاز به اعتبار سنجی در سایر اقوام دارد. این س ofال که آیا نتایج مشابهی در کارگران شیفت دیده می شود نیز نیاز به تحقیق دارد. و بیماران به کلاسهای داروی فشار خون بالا یا لیست خاصی از داروها در هر کلاس اختصاص نیافته اند - درمان آنها توسط پزشکان با توجه به روش بالینی فعلی انتخاب شده است.

[1] "درمان فشار خون بالا هنگام خواب کاهش خطر قلبی عروقی را بهبود می بخشد: دادگاه کرونوتراپی Hygia" ، نوشته Ramón C. Hermida و همکاران. ژورنال قلب اروپا. doi: 10.1093 / eurheartj / ehz754

[2] پروژه Hygia ، "فشار خون در خواب: نشانگر پیش آگهی قابل توجه خطر عروقی و هدف درمانی برای مداخله" ، توسط Ramón C. Hermida و همکاران. ژورنال قلب اروپا ، 2018 ؛ 39: 4159-4171 ، doi: 10.1093 / eurheartj / ehy475

[3] فشار خون سیستولیک ، فشار موجود در عروق است که قلب منقبض می شود تا خون را به داخل آنها خارج کند. فشار خون دیاستولیک به فشار شریان های بین ضربان قلب هنگام شل شدن عضلات قلب گفته می شود.

[4] درمان فشار خون بالا در هنگام خواب (THADEUS) ، https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03457168

ترجمه واحد علمی فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی ماهان مدیکال




|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ماهان مدیکال و آدرس mahanmedical.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 18
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 31
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 31
:: بازدید ماه : 44
:: بازدید سال : 47
:: بازدید کلی : 12963